AKCIJA: uporabite kodo kupona FIRSTza 5% prihranek pri naslednjem nakupu.

Dostava in prevzem

Osebni prevzem blaga v naših prevzemnih mestih

Možen je tudi osebni prevzem v delovnem času podjetja, v skladišču podjetja Firšt d.o.o., Koroška cesta 56, 3320 Velenje (od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00 uro). Ob prevzemu je možno plačilo z gotovino ali plačilnimi karticami.

Po oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na zgoraj navedenem prevzemnem mestu. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali s klicem na vašo telefonsko številko.


Strošek dostave

Za spletna naročila do 150 € je strošek dostave 5,00 EUR. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenija, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dostave dogovorite z dostavljalcem DPD-ja po telefonu.

Za vsa naročila do 15h se bomo potrudili, da bodo odpremljena še isti dan, če bo blago na zalogi. Sobotna dostava, do 10h ali po 16h. Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko maila ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato vam priporočamo, da navedete naslov, kjer ste dosegljivi dopoldan (npr: delovno mesto). V primeru, da ob dostavi niste na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo in pošiljko lahko prevzamete na pošti.

Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na vaš naslov.